[O1] Zawór odcinający paliwo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • awaria_maniac
    Drive
    • 2010
    • 43

niuniek54, mozesz wrzucic foty z tym tlumikiem... :?: ciekawy jestem jak to wyglada ..koncowke gdzie nabyles :?:
    Octavia I 1.9 TDI ALH 2004
  • soobek
    Drive
    • 2009
    • 42

Witam dzisiaj byłem u mechanika zeby podłączył mojego szkodnika pod kompa bo stracił moc i się tak zamulił ze normalnie aż strach jeżdzić. Na kompie wyświetliło "Zawór odcinający paliwo N109 - usterka mechaniczna" no teraz nie wiem jak to ugryżć czy wystarczy tylko wymienić ten zawór czy trzeba będzie coś innego działać patrzyłem na szukajce ale nic nie ma na ten temat chyba że coś zle wpisałem i nie o to chodziło.
    Jak ktoś miał podobny przypadek to niech napisze. Z góry dzięki

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

Zamieszczone przez soobek
      czy wystarczy tylko wymienić ten zawór czy trzeba będzie coś innego działać
      Zacząłbym od wymiany, koszt ori pewnie z ok. 200zł, a zamiennik z 50% tańszy.

Masz na forum opisane kilka przypadków N109.
      Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• soobek
        Drive
        • 2009
        • 42

witam dzisiaj ku mojemu ogromnemu zdziwieniu wszysko wróciło do normy szkodnik ma moc a przecież jeszcze nic nie wymieniałem. niewiem co się stało ale jestem bardzo zadowolony ze wszystko jest juz po staremu i moge się cieszyć z jazdy moim dszkodnikiem :szeroki_usmiech

Komentarz

• zurcio
          RS
          • 2008
          • 2046

Zamieszczone przez soobek
          witam dzisiaj ku mojemu ogromnemu zdziwieniu wszysko wróciło do normy szkodnik ma moc a przecież jeszcze nic nie wymieniałem. niewiem co się stało ale jestem bardzo zadowolony ze wszystko jest juz po staremu i moge się cieszyć z jazdy moim dszkodnikiem :szeroki_usmiech

cysterniarz opisał, że może się po prostu zawiesić :diabelski_usmiech

Być może w Twoim przypadku właśnie tak było.
          Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• soobek
            Drive
            • 2009
            • 42

dzięki zurcio mam nadzieje że już będzie wszystko ok a i będe uważniej przglądał posty

Komentarz

• zurcio
              RS
              • 2008
              • 2046

soobek, na zdrowie, przecież po to to jest żeby sobie pomagać. Najważniejsze, że jest OK.

Komentarz

Pracuję...